Day 4
8:30 to 5:30


8:30
 10 min

      Welcome

Ferguson

 8:40 
10 min

Introduction and Overview

Clark

 

 

 

 

      Overviews

 

 

 

 

 8:50 
50 min

UCSD
PISCES Program Overview
ORNL PMI Workshop July 2016 TYNAN.pdf

Doerner/Tynan

 9:40 
50 min

ORNL (Program of PMI science)
JRapp-Katoh_ORNL_PMI_RandDplan_v5.pptx

Rapp/Katoh

 

 

 

10:30
 20 min

Coffee Break

 

 

 

 

10:50 
30 min

SNL
SNL-Summary_v4red.pptx

Buchenauer/Kolasinski

11:20 
30 min

GA/DIII-D
Thomas FusMat Wkshp Talk.pptx

Thomas

11:50
 30 min

UIUC
Illinois Overview for Oak Ridge PMI Review.pptx

Ruzic/Allain

 

 

 

12:20
 60 min 

        Lunch
Exascale computing program

 

Kothe

1:20
 45 min

UT-K & SciDAC
Wirth - SciDAC.160728.pptx

Wirth

2:05 
30 min

INL
20160818 FMW INL.pptx

Merrill/Shimada

2:35 
15 min

GIT
fusionmatls_GT.ppt

Yoda

2:50 
20 min

MIT
MIT_FusMat_Wright.pptx

Wright

3:10
 35 min

PPPL (including NSTX-U diagnostics and PMI modeling, LTX, and proposed LM work)
Skinner_FusMatWkshp_July2016.pdf

Skinner

3:45
 15 min

LLNL
LLNL_PFC_Overview_Aug_2016_Umansky.v7b.pptx

Umansky

 

 

 

4:00 
15 min

Break

 

 

 

 

4:15
30 min

International Collab. And Device Exploitation
IntCollab_ORNL_Jul2016_vFinal.pdf

Jaworski

 

 

 

4:45
 45 min

Discussion Session

 

 

 

 

 

What are the missing program elements?

 

 

  • High Heat flux testing

   HHFF2 - Nygren.pptx

 

 

  • New materials development

 

 

  • SCIDAC/ connections

 

 

  -     Tritium permeation/retention studies

 

5:30

End Session