Day 1
8:30 to 5:30


8:30 
10 min

Welcome

Wirth

 8:40 
10 min

Introduction and Overview
OFES Overview-Materials.pptx

Clark

 

 

 

 

      Overviews

 

 

 

 

 8:50
45 min

ORNL & UTK
ORNL-UTK Institutional Overview.pptx

Katoh, Zinkle/Wirth

 9:35
15 min

LLNL
LLNL_FES_Rudd.pptx

Rudd

 9:50
30 min

PNNL
PNNL Overview.pptx

Kurtz

 

 

 

10:20 
20 min

      Coffee Break

 

 

 

 

10:40 
30 min

UCLA
Ghoniem-UCLA-Fusion Materials Program.pptx

Ghoniem and Marian

11:10 
20 min

UCSB
AMPMEETUCSB2016

Odette

 

 

 

 

      Interactions

 

 

 

 

11:30 
30 min

International Collaborations
FusMat International Collaborations.pptx

Katoh

12:00 
30 min

Blanket/FW R&D Needs
blanketRD_multipleeffects - morley final.pdf

Morley

 

 

 

12:30

        Lunch

 

 

 

 

 

Conventional RAFM Steels

 

 

 

 

1:30 
25 min

Issues for developing and qualifying RAFM steels
GROFMPSteels7-16.pptx

Odette

1:55
20 min

Current US program activities
Katoh on US Steels Activities.pptx

Katoh

2:15 
20 min

Status of the world programs
World RAFM Steel Summary R4.ppt

Kurtz

 

 

 

 

Advanced Steels

 

 

 

 

2:35 
20 min

Bainitic steel development
Yamamoto_FusMat_Bainite_v2.pptx

Y. Yamamoto

2:55 
20 min

ODS/NFA steels
Fusion Materials Workshop_ODSNFA Steels_HoelzerDT.pptx

Hoelzer

3:15 
20 min

CNA steels
FuMat Workshop 25JUL16_CNAs.pptx

Tan

 

 

 

3:35 
20 min

      Break

 

 

 

 

4:05 
65 min

Discussion Session

 


 

What experiments do we need?

 

 

How do we get maximum value out of experiments in progress?

 

 

How can we get greater benefit from our domestic and international collaborations?

 

 

 

 

5:15 
15 min

Steel session summary

Odette

 

 

 

5:30

Close session